Shopping
0 item(s)

Frakt & Returer

Frakt & Retur

Vi erbjuder våra kunder en snabb bearbetning och leverans till glatt shopping. Internationellt med International Air Express EMS, DHL, TNT. Leveranstiden beror på destinationen.

Som vanligt skickas din beställning inom 1-3 arbetsdagar efter att vi har fått din betalning bekräfta din leveransadress. Alla paket måste vara närvarande Vid mottagande av betalning kommer ett spårningsnummer att skickas via e-post.

Beställningar (inom 12-24 timmar)

Efter beställning, kolla din e-post här för att få orderbekräftelse! Företaget skickar dig en orderbekräftelsemail. Detta kommer att kräva 7-9 arbetsdagar för att komma fram till din dörr. Dessutom behöver vi två dagar, orderbehandling och frakt. Inom 24-48 timmar skickar vi dig ett paketnummer när du får din order.

Order Avbeställning (inom 6-8 timmar)

Avbeställning måste beställas innan beställningen har skickats. Eftersom vi hanterar så snabbt som möjligt inom 6-8 timmar efter beställningen Alla beställningar placeras så kan vi inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Jag hoppas att du kan förstå i denna viktiga punkt. Efter beställningen har skickats, kommer begäran att betraktas som avbokad enligt returpolitiken. Om du vill avbryta beställningen före skepp, debiterar vi provisioner betalade 8% summa. Hur kan du förstå i denna nyckelpunkt.

Retur (inom 30 dagar från mottagandet av paketet)

Vi accepterar bara att returnera följande tre skäl.

1. Fel storlek

2. Artiklar skickas fel

Back
Copyright ©2019 www.leadbon.se Powered by Herrkläder & Herrskor online. Shorts. T-shirts